Продажба, монтажа и сервис на лифтови, ескалатори и платформи

Контактирајте не

Лифт Инженеринг

Ние сме водени од нашата посветеност кон нашите клиенти и ги произведуваме најдобрите решенија за лифт, ескалатори и останата опрема за да одговараат на нивните потреби. Високи стандарди за квалитет, тестови на секој чекор од производната процедура и исклучителна поддршка на клиентите, го прават Лифт инжинеринг прв избор меѓу клиентите.Авторизиран партнер за Kleemann во Македонија е уште еден доказ за нашиот квалитет.

Icon
Најголем избор во Македонија
Icon
Експерти во областа
Icon
Светски познат дизајн
Icon
Рекордна испорака на производи

Авторизиран партнер на KLEEMANN

KLEEMANN обезбедува флексибилни решенија за производи со висок квалитет и целосна можност за прилагодување, погодни за секоја зграда или градба. Изберете од сите достапни типови на патнички и товарни лифтови и надградете го вашиот проект.