Лифт инженеринг е вашиот партнер за сите типови на лифтови од програмата на KLEEMANN, електрични и хидраулични, со и без машинска просторија, до 7 m/s брзина и 30 тони носивост.

Од идеен концепт до финално решение и изведба.