Кога избирате Лифт инженеринг лифт, вие ја имате контролата. Изберете од футуристички, модерни, класични или панорамски лифтови и создадете го вашиот идеален дизајн со врати и делови од кабината, вклучувајќи таван, под, ѕидови, парапет, ретровизори и оперативни панели.

Овие делови се достапни и како компоненти, што дава можност за модернизација за веќе постоечките лифтови.