Кои сме ние?

Ние сме водени од нашата посветеност кон нашите клиенти и ги произведуваме најдобрите решенија за лифт, ескалатори и останата опрема за да одговараат на нивните потреби. Високи стандарди за квалитет, тестови на секој чекор од производната процедура и исклучителна поддршка на клиентите, го прават Лифт инжинеринг прв избор меѓу клиентите.Авторизиран партнер за Kleemann во Македонија е уште еден доказ за нашиот квалитет.

  232

  Happy Clients

  521

  Projects

  1463

  Hours Of Support

  15

  Hard Workers

  Авторизиран партнер на KLEEMANN

  KLEEMANN обезбедува флексибилни решенија за производи со висок квалитет и целосна можност за прилагодување, погодни за секоја зграда или градба. Изберете од сите достапни типови на патнички и товарни лифтови и надградете го вашиот проект.